Workshops

Al jaren lang organiseren we bij ons in het atelier, met groot enthousiasme, workshops met uiteenlopende thema’s. Zo organiseren we bijvoorbeeld workshops met Pasen, Sinterklaas, Kerst, Halloween en Moederdag.

We organiseren regelmatig workshops met een open inschrijving, maar het is ook mogelijk om met een groep van minimaal 12 personen een besloten workshop te doen.

Standaard workshops duren zo’n 2,5 tot 3 uur en kosten €42,50 per persoon. Alles wat je maakt mag je mee naar huis nemen!

Ook verzorgen we kinderfeestjes. Deze geven we bij voorkeur op vrijdagmiddag. De kinderen krijgen altijd eerst een kort verhaaltje over de chocolade waarna ze aan de slag gaan met chocolade lolly’s en het maken van een chocolade schilderijtje. Uiteraard mogen ze alles na afloop meenemen!

Kosten voor een kinderfeestje zijn €15,00 per persoon met een minimum van 10 personen (ouders en begeleiders mogen ook meegeteld worden).

Let op! De minimum leeftijd is 8 jaar!

Binnenkort zullen we verschillende data bekend maken rond Sinterklaas en Kerst voor workshops met een open inschrijving. Wil je een mail krijgen op het moment dat de data bekend zijn? Schrijf je dan onderaan deze pagina in voor onze nieuwsbrief.

Via onderstaand formulier kun je meer informatie opvragen over de workshops.

    Inschrijven nieuwsbrief