Veelgestelde vragen

Betalen

Neem contact met ons op via de contactgegevens onderaan deze pagina.

Categorie: Betalen

Neem contact met ons op via de contactgegevens onderaan deze pagina.

Categorie: Betalen

Check even de website https://allestoringen.nl/storing/ideal/ om te zien of er een storing is bij iDeal. Als dit niet het geval is kun je contact opnemen via de contactgegevens onderaan deze pagina.

Categorie: Betalen

Je kunt bij ons betalen met iDeal, Bancotact en creditcard.

Categorie: Betalen

Chocolade

Chocolade bewaar je het beste op een donkere koele plek. Ergens tussen de 14 en 18 is het beste. Dit kan een keukenkastje of -lade zijn. Het belangrijkste is dat je de chocolade NIET in de koelkast bewaard. Chocolade neemt heel snel geuren op en in een koelkast waren veel geurtjes rond. Daarnaast kan chocolade niet goed tegen temperatuurschommelingen. Je hebt het vast wel eens gezien, chocolade die wit uitslaat, dit is het gevolg van temperatuurschommelingen. De chocolade wordt hierdoor niet slecht maar het tast wel de smaakbeleving aan.

In het kort:

Koel en droog bewaren tussen 14 en 18 graden

NIET in de koelkast bewaren

Bewaren in de verpakking of in aluminiumfolie/ziplock zakje

Categorie: Chocolade

De chocolade die we gebruiken heeft het Cocoa Horizons keurmerk. Kijk voor meer informatie op deze pagina.

Categorie: Chocolade

Levering

Onze levertijd is 2 tot 3 werkdagen. Maatwerkproducten zoals logobonbons en tabletten met eigen tekst gaan altijd in overleg.

Categorie: Levering

Dit wil zeggen dat het product niet direct leverbaar is. Dat kan zijn omdat de verpakking of grondstoffen van het product niet direct op voorraad zijn. Of omdat het product een wat langere verwerkingstijd heeft.

Deze producten kunnen dus niet binnen de normale levertijd geleverd worden.

Categorie: Levering

Als het goed is heb je een track&trace code gekregen via de mail, controleer via die code of er misschien een vertraging is bij de bezorging. Mocht je er alsnog niet uit komen, dan mag je altijd contact opnemen via de contactgegevens onderaan deze pagina.

Categorie: Levering

Wij verzenden op maandag tot en met vrijdag.

Categorie: Levering

Wij werken hoofdzakelijk met PostNL. Grote leveringen of breekbare leveringen worden meestal met een lokale transporteur verstuurd.

Categorie: Levering

Workshops

Wij geven zeker kinderfeestjes! Kijk voor meer informatie op onze Workshops pagina.

Categorie: Workshops

Jazeker! Afhankelijk van de tijd en ruimte die we hebben in ons chocolade atelier bieden we de mogelijkheid om een workshop te volgen. Kijk voor meer informatie op onze workshops pagina.

Categorie: Workshops

Neem contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen of door gebruik te maken van onderstaande contactgegevens.

verkoop@chocolateriemauritsz.nl
0115-562 306
06-114 947 79