Maatwerk

Logobonbons

Veruit de populairste vorm van maatwerk die we op dit moment leveren is het printen op chocolade. Met een speciale techniek kunnen we afbeeldingen, zelfs tot fotokwaliteit, ‘printen’ op onze chocolade. Dit kan op een tablet, maar het meest bekend zijn toch wel onze logobonbons. Ideaal als relatiegeschenken maar ook leuk voor bij de koffie in de horeca of bij de kapper. De logobonbon vind je overal!

3D-techniek/Reliëf

Bij Chocolaterie Mauritsz zijn we altijd op zoek naar vernieuwing. In onze zoektocht stuitten we op een manier om onze eigen mallen te kunnen maken. Door verschillende technieken te combineren kunen we de mallen op een relatief voordelige manier maken. Zo maken we gepersonaliseerde chocolade voor iedereen bereikbaar!

Kijk onderaan deze pagina voor enkele voorbeelden van deze techniek.

Verpakking

Naast de chocolade zelf leveren we ook maatwerk in onze verpakkingen. We maken onze eigen banners, bedrukken we onze eigen satijnen verpakkingslint en printen we stickers in eigen beheer. We hebben een ruim assortiment verpakkingen en veel enthousiaste leveranciers die altijd wel een passende verpakking kunnen leveren.

Handgeschreven tekst

Ambachtelijker wordt het niet! We kunnen chocolade in alle vormen en maten met de hand beschrijven. In combinatie met bijvoorbeeld een geprint logo kunnen we hele fraaie geschenken maken.

Meer weten? Vul dan onderstaand formulier in een we nemen zo spoedig mogelijk contact op!