Ons verhaal

Op 15 oktober 1999 neemt de toen 22-jarige Arno van Drongelen het bedrijf Mauritsz over van een man die het bedrijf, als uit de hand gelopen hobby, runde vanuit zijn garage in Hoek. De naam Mauritsz is een verwijzing naar het nabijgelegen buurtschap Mauritsfort.

 In eerste instantie mag Arno een ruimte gebruiken achterin de bakkerij van zijn oude werkgever. Al snel groeit hij daar uit z’n jasje en betrekt hij zijn huidige pand aan de Walstraat in Axel.

 Na verloop van tijd dreigt hij wederom uit zijn jasje te groeien maar kan hij gelukkig het aangelegen pand gebruiken om het atelier uit te breiden.
 Inmiddels is Chocolaterie Mauritsz een goedlopend bedrijf met een grote kring vaste klanten. Door middel van pure passie voor het product chocolade, het streven naar de perfecte kwaliteit en de constante zoektocht naar vernieuwingen probeert Mauritsz een grote groep afnemers te bedienen.

Het unique selling point van Mauritsz is dat de chocolade altijd vers het atelier uit komt, en dat proef je! Dat wij niet veel op voorraad hebben betekent overigens zeker niet dat we niet snel kunnen leveren! Ons hoofdproduct zijn onze bonbons. Met een aantal klassiekers en wat moderne toevoegingen proberen wij ons assortiment zo breed mogelijk te houden, voor elk wat wils. Menig horeca-zaak in de omgeving Zeeuws-Vlaanderen en ver daarbuiten serveert al een Mauritsz-bonbon bij de koffie. Daarnaast zijn we ook op steeds meer plaatsen in de detail-handel te vinden.

 Chocolade is een zeer veelzijdig product en uitermate geschikt om te personaliseren. Zo maken wij logobonbons waarop we elke afbeelding of logo kunnen afdrukken met speciale AZO-vrije inkt (eetbare inkt zonder schadelijke (kleur)stoffen).
 Daarnaast hebben wij de unieke mogelijkheid om, op een voordelige manier, onze eigen 3d-mallen te maken. Daarmee kunnen we uw logo zelfs in reliëf op of in onze chocolade verwerken.

 Als we bij klanten over de vloer komen krijgen we vaak allerlei ideeën en vragen mee, we proberen hier altijd goed naar te luisteren en mee te gaan in de wensen en behoeften van de klant. Heeft u dus een suggestie of vraag? Stel deze gerust, want met chocolade is (bijna) alles mogelijk!

Neemt u gerust contact met ons op:
(+31) 115 562 306
verkoop@chocolateriemauritsz.nl