Verkooppunt worden?

Wij zijn met ons atelier gevestigd in Axel, Zeeuws-Vlaanderen. Binnen Zeeuws-Vlaanderen hebben we inmiddels aardig wat verkooppunten waar onze chocolade wordt verkocht.

De belangrijkste is Lekkersss in Axel. Hier hebben we een deel van de winkel omgetoverd een chocolade walhalla. Hier is heel ons assortiment te vinden.

Daarnaast hebben we op verschillende plaatsen in Zeeuws-Vlaanderen ook een fraai houten display staan waarin we onze producten mogen presenteren. Hier staat door het jaar heen een vast assortiment gecombineerd met een wisselend assortiment rondom de verschillende feestdagen en evenementen. (Denk aan Sinterklaas, Kerst, Pasen, Valentijn etc.)

Bij de Albert Heijn in Hulst hebben we een zelfservice op maat gemaakt. Klanten kunnen hier zelf een doosje vullen met hun favoriete bonbons en vervolgens afrekenen aan de kassa.

Ook zijn onze bonbons te koop vanuit de vitrine van verschillende bakkerijen in Zeeland, en met name Zeeuws-Vlaanderen.

Zoals u ziet zijn er vele mogelijkheden om onze producten te verkopen. Zowel verpakt als los en in verschillende soorten displays. We zijn altijd meer dan bereid mee te denken om de producten zo goed mogelijk te kunnen presenteren!

Heeft u ook interesse om verkooppunt te worden? Vul dan het onderstaande contactformulier in en we nemen vrijblijvend contact met u op om de mogelijkheden te bespreken!

    Verkooppunten