Verkoopacties

Hoe werkt de actie?
Als school, vereniging of stichting bieden we de mogelijkheid om bij ons chocolade te kopen tegen een aantrekkelijk inkoop tarief. Deze chocolade kunt u doorverkopen met een leuke marge, waardoor u een mooi bedrag bij elkaar kunt verdienen voor uw school of vereniging.

Je eigen webshop, geheel naar wens aan te passen met eigen tekst en afbeeldingen
Geen contant geld meer
Deel de link naar de webshop eenvoudig via QR-code, Whatsapp, social media, e-mail, school-app of andere online kanalen
Je betaald alleen voor wat je verkoopt!
Keuze uit een ruim assortiment van producten!
Bepaal je eigen marge!
Opbrengst van €6.148,47 voor Vrienden van Sophia!
  Opbrengst calculator
  Op basis van de opbrengsten van verschillende acties in de afgelopen jaren hebben we een gemiddelde opbrengst per leerling berekend. Zo kun je op basis van het aantal leerlingen/leden berekenen wat de te verwachten opbrengst ongeveer is. Alles valt of staat uiteraard met de energie die je er in steekt, hoe enthousiaster de organisatie, des te hoger de opbrengst!

  Total 0

  *dit is een bedrag gebaseerd op de gemiddelde verkoop per lid of leerling van alle verkoopacties die bij ons in het verleden zijn gehouden. Alles staat of valt met het enthousiasme van de organisatie van de actie!

  De ouderraad van basisschool De Oude Vaart in Terneuzen
  haalde dit mooie bedrag op met een chocoladeletter actie!

  Verkopen
  Er zijn verschillende manieren om de chocolade door te verkopen.

  Optie 1
  Meestal worden de leerlingen/leden langs de deuren gestuurd om zoveel mogelijk chocolade te verkopen. Waarna achteraf het aantal aan ons wordt doorgegeven. Zo weet je zeker dat je nooit te veel inkoopt.

  Optie 2
  De chocolade vooraf inkopen en dan verkopen op bijvoorbeeld een (kerst)markt of braderie.
  Het voordeel is dat de klant gelijk het product mee kan nemen, nadeel is wel dat je dan kans hebt dat je producten over of te kort hebt.

  Optie 3 (meest gekozen)
  We bieden tegenwoordig ook de mogelijkheid om de producten online te verkopen. We maken voor u een eigen pagina aan waarop de producten te bestellen zijn en af te rekenen met iDeal of Bancontact. Iedereen kan de link eenvoudig doorsturen naar familie/vrienden en ze kunnen makkelijk online bestellen. Het enige contactmoment is het afleveren door de leden/leerlingen van het product. Zo heb je geen contant geld stromen, en kun je met minder moeite een leuk bedrag ophalen!
  Het totaal aantal zal ook hier achteraf bij jullie aangeleverd worden.Optie 1 is dus ook goed met optie 3 te combineren.
  Een voorbeeld van een actiepagina kunt u hier vinden.

  Voorbeeld van een actiepagina die we recent hebben gemaakt.

  Helemaal naar wens in te richten
  Betalen met iDeal
  Eenvoudig de link delen via mail, whatsapp, schoolapp, flyers, qr-code etc.

  Assortiment

  Welke producten kun je kiezen?

  In principe is alles mogelijk. Vanuit onze ervaring hebben we een assortiment samengesteld van producten die het meeste geld opbrengen voor jullie. We adviseren altijd om minimaal één van deze producten te nemen en het aantal verschillende producten zoveel mogelijk te beperken. Niet on de laatste plaats omdat je de producten zelf gaat inpakken, hoe meer producten, hoe ingewikkelder het wordt.

  Hieronder zie je de best verkopende producten. (let op! inhoud kan afwijken van de afbeelding)

  Promotie

  Om je actie promoten bieden we ook de mogelijkheid om een poster voor je te ontwerpen, inclusief een QR-code om de kopers meteen tot actie over te laten gaan!

  Heb je interesse?
  Neem zeker even contact op via onderstaand contactformulier.