FSSC 22000 certificaat

We zijn verheugd en trots om aan te kondigen dat Chocolaterie Mauritsz officieel FSSC 22000-gecertificeerd is door bureau Veritas.

Wat is FSSC 22000?

FSSC 22000 staat voor Food Safety System Certification 22000 en is een internationaal erkend voedselveiligheidssysteem. Het is ontworpen om de veiligheid van voedselproducten te waarborgen en voldoet aan strenge normen die wereldwijd worden erkend. Deze certificering is een garantie dat ons productieproces voldoet aan de hoogste normen voor voedselveiligheid.

Waarom is dit belangrijk voor ons en onze klanten?

  1. Voedselveiligheid: Onze klanten kunnen erop vertrouwen dat onze chocoladeproducten veilig zijn om te consumeren. FSSC 22000 zorgt ervoor dat we voldoen aan de strengste normen om het risico op voedselgerelateerde gevaren te minimaliseren.
  2. Kwaliteit: Deze certificering benadrukt ons voortdurende streven naar kwaliteit. We zetten ons in om de beste chocolade-ervaring te bieden aan onze gewaardeerde klanten.
  3. Transparantie: FSSC 22000 vereist gedocumenteerde procedures en processen, wat betekent dat we transparant zijn over hoe we onze chocolade maken. We zijn toegewijd aan eerlijkheid en openheid in alles wat we doen.