Op zoek naar een chocoladeleverancier?

Bij Chocolaterie Mauritsz leveren we al sinds 1999 aan een breed scala klanten. Van de bakker op de hoek tot groothandel. Als u op zoek bent naar een leverancier voor chocoladeproducten van hoge kwaliteit bent u bij ons aan het juiste adres. Onze bonbons en chocoladewerken worden gemaakt van de beste Belgische chocolade van Callebaut.

Horeca

Voor horeca hebben we verschillende producten die het erg goed doen. In eerste instantie zijn we gestart met de verkoop van bonbons. Een assortiment van zo’n 30 tot 40 verschillende soorten in verschillende smaken en vullingen.

Naast bonbons doen ook onze logobonbons het erg goed in de horeca. Hoe leuk is dat? Een bonbon met het logo van je eigen zaak bij de koffie!

Naast logobonbons kunnen we uw logo ook ‘verweeuwigen’ (duurt vaak niet lang voor ze op zijn ;-)) in reliëf. Het logo wordt als het ware gegraveerd in de chocolade. Het voordeel is dat we dit geheel in eigen beheer kunnen, en dus de kosten voor het maken van een eigen mal vele malen lager ligt!

Één van de nieuwste favorieten in de horeca zijn onze Hot Chocolate balls! Een bal van chocolade gevuld met Marshmallows. Deze doe je in een mok met warme melk, et voila! De lekkerste chocolademelk, helemaal zelf gemaakt!
Naast de balls hebben we ook nog onze Hot Chocolate spoons. Iets voordeliger maar zeker niet minder lekker!

Voor de zomer hebben we ook heerlijke Cake Cubes. Blokjes cake met een suikerlaagje. Verkrijgbaar in verschillende smaken.

Retail en Detailhandel

We zijn inmiddels ook in aardig wat winkels te vinden. Bakkers, Streekwinkels, Snoepwinkels, Supermarkten…

Als sinds het begin bieden we in een aantal winkels vitrine verkoop. Klanten kunnen hier naar eigen smaak en wens een doosje (laten) samenstellen.

Daarnaast verkopen we in de winkels ook veel verpakte producten. In het standaard assortiment vindt u veel bonbons, maar ook Pumps, Champagneflessen, tabletten met verschillende teksten. En in de seizoenen leveren we uiteraard ook de seizoensgebonden producten. Chocoladeletters, Kerstbonbons, hartjesbonbons met Valentijn, Paashazen en -eieren met Pasen. We hebben zelfs een speciale lijn voor het Suikerfeest!

Ook leveren we graag maatwerk. We kunnen personaliseren met print, zoals bijvoorbeeld de logobonbons. Daarnaast maken we in eigen beheer onze chocolademallen, waardoor de mogelijkheden (bijna) eindeloos zijn! We hebben ook een printer om onze eigen linten en stickers te bedrukken en ook onze verpakkingen zijn op maat te krijgen.

Ook regio gebonden producten doen het goed in de winkels. Zo hebben we onze eigen Zeeuws-Vlaamse bonbons met foto’s van 15 verschillende Zeeuws-Vlaamse dorpen en steden. Daarnaast hebben we sinds kort onze Zeeuws-Vlaamse frieten. Chocolade frieten met zeezout en stukjes babbelaar!

We kunnen eventueel ook een display leveren waarin u de producten mooi kunt presenteren in uw winkel.

Groothandel

Binnen ons atelier hebben we ook mogelijkheden om op grotere schaal te produceren. Vraag voor meer informatie naar de mogelijkheden!

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Vul dan onderstaand contactformulier in of bel naar 0115-562 306 of
06-114 947 79.