Welkom op de website van Chocolaterie Mauritsz!

Denk je aan kwaliteitsproducten van chocolade, vers uit eigen atelier? Dan denk je aan Chocolaterie Mauritsz! Al meer dan 20 jaar maken we mooie producten van de lekkerste Belgische chocolade 🇧🇪

In ons atelier in Axel, Zeeuws-Vlaanderen maken we allerhande chocoladeproducten. Zo hebben we meer dan 30 soorten bonbons die we zowel los als in vele verschillende verpakkingen kunnen leveren. Onze bonbons komen in vele verschillende smaken en vullingen waarbij iedereen wel zijn persoonlijke favoriet heeft!

Relatiegeschenken en maatwerk

Naast de bonbons doen we ook heel veel relatiegeschenken en maatwerk. Zo kunnen we logo’s en afbeeldingen printen op onze chocolade, met de logobonbons als meest populaire product. Daarnaast kunnen we onze eigen mallen maken waarmee we zelfs uw logo of tekst in reliëf op of in de chocolade kunnen maken. Een tablet of bonbon met uw eigen logo, wie wil dat nou niet? Naast onze chocolade kunnen we ook de verpakkingen personaliseren met onze sticker- en lintenprinter.

Webshop

Al onze verpakte producten kunt u ook eenvoudig online bestellen via onze webshop. Neem zeker eens een kijkje in de webshop, en als u vragen heeft over een van onze producten, neem dan contact met ons op en een van onze medewerkers zal al uw vragen beantwoorden! 😁

Met onze verzendservice kunnen we ook relatiegeschenken heel eenvoudig via de brievenbuspost versturen. Het enige wat we nodig hebben is een lijst met adressen, en het relatiegeschenk ligt binnenkort bij de geadresseerden op de mat!

Verkoopacties

Wist u dat het bij ons ook mogelijk is om een verkoopactie de toen met onze chocolade? U kunt eenvoudig geld ophalen voor uw school, vereniging of stichting door bij ons een eigen webshop te openen. Klanten kunnen dan eenvoudig via iDeal of Bancontact afrekenen en u weet precies wat er verkocht is en wat de opbrengst is! Het is dus niet meer nodig om met contant geld te werken en de link is eenvoudig te verspreiden via verschillende (online) kanalen! Kijk voor meer informatie even op onze pagina over de verkoopacties.

Bent u enthousiast geworden en geïnteresseerd in onze bonbons, relatiegeschenken of het maatwerk dat we leveren? Neem dan zeker eens vrijblijvend contact op. Dan kunnen we kijken wat we voor u kunnen betekenen! We staan ook altijd open voor nieuwe ideëen en denken graag met u mee.

Wilt u graag zakelijk inkopen voor horeca, retail, detailhandel of groothandel? Bekijk dan onze pagina zakelijke inkoop voor meer informatie.